Over ons

IncaJungleTrail.NL is de merknaam van CuscoPeru.NL opgericht in 2007 te Lima – Peru. IncaJungleTrail.NL wordt in Lima gerund door Nederlanders en werkt samen met lokale gidsen alsmede een enthousiast team van jonge edoch ervaren reisleiders. Wij zijn gespecialiseerd in de Inca Jungle Trail, het beste alternatief voor de klassieke vierdaagse Inca Trail, die steeds vaker en langer van te voren vol zit.

Betrouwbaarheid

Reizende naar de andere kant van de wereld naar een onbekend land en continent dat in veel reisgidsen wordt omschreven als wonderschoon, met een uiterst vriendelijke bevolking echter ook gekenmerkt door een bepaald niveau van onveiligheid, is het zeker aan te raden uw tour, trek of reis goed van tevoren te plannen. Bij IncaJungleTrail.NL werken wij samen met officiële en betrouwbare gidsen met jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Vanwege het feit dat we gevestigd zijn in Peru zelf hebben we verder de mogelijkheid de kwaliteit van ons aanbod te controleren en garanderen. Afspraken worden zorgvuldig en tot in detail nageleefd zodat uw Inca Jungle Trail een unieke er schitterende ervaring wordt. Vanwege onze Nederlandse achtergrond en samenwerkende met zowel lokale als buitenlandse reisleiders en gidsen zijn wij verder in staat om eventuele problemen effectief en in uw eigen taal op te lossen en eventuele overige wensen per direct, zonder tussenkomst van een reisbureau ver weg in Nederland, te vervullen!

Vakantie op Maat

Vanwege deze achtergrond als Nederlandse toerist in Peru; de ervaringen en contacten opgedaan gedurende deze periode en heden ten dage woonachtig zijnde in dit land, kunnen wij u een onvergetelijk en interessant programma aanbieden tegen een scherpe prijs.

Behalve de Inca Jungle Trail, organiseren wij ook volledige rondreizen via de overkoepelende organisatie CuscoPeru.NL.

Contact

e-mail

e-mail

Telegram: CuscoPeruNL

Meer tours – Partners

CuscoPeru.NL
Going2Peru.com